BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

♥ members ♥

Saturday, May 01, 2010

♥ cite pagi hingge petang ♥

~0545 a.m di bilikku~
mak : bgun2..nak blik rompin ni..abah ajak mkn pgi kat luar..
aku : emmmmm..
mak : gosok la bju dlu mentare tunggu org len siap mandi tu..
aku : emmmmm.. 

~0700 a.m-0800 a.m~
bsiap


~lbih kurang kul 11 a.m di umah nenek~
qistina : kak ngah wat ape tu..?
aku : xnmpk ke kak ngah tgh wat ape ni..?
qistina : tgh potong udang..
aku : bkn potong udang la..
qistina : dah tu..?
aku : buang kulit udang..
qistina : bkn..
aku : dah tu mende..?
qistina : cebis..
hahahahahahahahahahahahahahahahaha..
~gelak tawa dri aku, mak, nenek, mak sedare n adik ~
ni die dak qistina tu..
time die bru 2 thun..skang ni dah 6 thun

~lbih kurang kul 0230 p.m di umah nenek~
mak cu : kak ngah..meh la amik gamba afif ni nak cukur rambut..
aku : iye2..pastu dla msukkn dlm blog ek..
makcu : wah..glamer anak aku msuk blog..ye dik..
aku : yela tu..
pakcu : tunggu la abah die nak siap2 lawo ckit..nak msuk blog ni..
makcu : gatal
aku : biroh..hehehe..
~ni antare gamba yg sempt aku snap~
~sori x cntik coz bdk afif ni bkn tau nak diam~


tu die..
pak dogol dah aku panggil die..
hehehe..
comel..
xdan dah nak snap pic byk lgik..
dah nak blik..
byebye..
^_^

4 member speak:

ice♥ice said...

comeyl nye..bulat je muka dia..hehe cubit2 :P

♥ wanur idha ♥ said...

hehe..cubit cik ice cubit..jgn x cubit si bulat ni..ngeee ^_^

PUPUT said...

baby wanur ke ni...hehehe...comel3...

♥ wanur idha ♥ said...

♥ puput ♥ bkn la..tu baby maksedare nur daa..nur mane ade anak lgik daa.. hehe ^_&